Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


This is the eerste cursus van vier cursussen op het B1 gemiddelde niveau Nederlands bij Dutch First. Deze cursus behandelt de eerste hoofdstukken van Contact! Nieuw 3: hoofdstuk 1 - 4. 

In deze cursus zult u bruikbare kennis van de Nederlandse grammatica leren en verder werken aan uw uitspraak en actief gebruik van de Nederlandse taal. 

Dit niveau is gebaseerd op het tekst- en werkboek 
"Contact! Nieuw 3" 

 

 

 

Leer Nederlands in het Nederlands, snel en efficient. U zult focussen op het begrijpen en spreken van, en zelfs denken in het Nederlands vanaf dag één. 
 

Cursusniveau

De cursus is op het niveau B1 gebaseerd op de taalniveau's beschreven in het
 Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

 

   B1  (Best deal)

   Hoofdstukken: 1 – 17 (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 96
   Prijs: € 1.046,-
 

   B1.1 + B1.2

   Hoofdstukken: 1 – 8 (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 48
   Prijs: € 548,-

   B1.3 + B1.4

   Hoofdstukken: 9 – 16 (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 48
   Prijs: € 548,- 

   B1.1

  Hoofdstukken: 1 – 4
  (Contact! Nieuw 3)
  Lesuren: 24
  Prijs: € 299,-
 

   B1.2

   Hoofdstukken: 5 – 8
   (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,-

   B1.3

   Hoofdstukken: 9 – 12
   (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,-

   B1.4

   Hoofdstukken: 13 – 16
   (Contact! Nieuw 3)
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,-
Met deze cursus voltooit u het eerste deel van het B1 Nederlandse taalniveau, B1.1. Na deze cursus kunt u verder gaan met de B1.2 cursus.

Wij bieden deze cursus zowel online als klassikaal aan. U kunt lessen één keer per week volgen (Zaterdagen, 6 lesuren per les), twee keer per week (3 lesuren per les, Maandag/Woensdag OF dinsdag/donderdag) of vier keer per week (3 lesuren per les, maandag t/m donderdag). Elk lesuur duurt 45 minuten. De verwachte benodigde zelf studie tijd is ongeveer 2 uur per les. 
 

Cursusmateriaal

Het gebruik van boeken en andere lesmaterial in de cursus is verplicht. De boeken zijn niet inbegrepen in de cursuskosten en u kunt de benodigde boeken bij ons of in verschillende boekhandels aanschaffen. Uw docent verschaft ook extra lesmateriaal dat niet bij de cursusmaterialen hoort. U krijgt huiswerk toegewezen op basis van het tekst- en werkboek gebruikt tijdens de cursus.
 

Verplicht cursusmateriaal

  • Contact! nieuw 3 tekstboek en werkboek

De boeken zijn beschikbaar als papieren versie of als digitale versie (licentie 14 maanden geldig). U kunt de optie kiezen die uw voorkeur heeft. Neem uw papieren of digitale boeken mee naar elke les. 
Contact! - Nieuw 3 (B1): Tekstboek €40,50; Werkboek €36,60; of digitaal tekst- en werkboek, samen €40,90. Het is ook mogelijk om een set van de digitale boeken te nemen, met een extra papieren tekstboek, voor €50,70. 

Cursuscertificaat

U ontvangt een officieel (digitaal) cursuscertificaat aan het einde van de cursus, mits u 80% of meer van de cursus heeft bijgewoond en de cursuskosten heeft betaald. 
 

Feestdagen

Lessen die normaal gesproken op Nederlandse feestdagen zouden vallen, vinden plaats op vrijdagen. 

Of schrijf u in voor deze cursus door hier te klikken!